4.5
55 recenzí
facebook pinterest Instagram

Hodnocení obchodu

4.5
55 recenzí
34x   
17x   
3x   
1x   
0x   
Martin Palkovský 07.03.2020

vše jak jsem očekával. moc díky

MyCase
Andrii Kudybyn 06.03.2020

5/5

MyCase
Jana Beránková 21.02.2020

Dobrý den, obal na telefon včera dorazil a udělal nám opravdu velkou radost. Obzvlášť chci poděkovat vašemu týmu za to, že jsem mohla dodatečně provést změnu typu mobilního telefonu, trochu jsem při objednávce zazmatkovala. Rozhodně vás doporučím široko daleko. Ještě jednou děkuji.

Odpověď:

Dobrý den Jano,
není vůbec zač, rádi jsme to pro Vás udělali.
Děkujeme za Vaše milá slova a těšíme se na další spolupráci.

MyCase
Petr Kazimour 10.02.2020

Absolutni spokojenost

MyCase
Filip Sojka 05.02.2020

vše v pořádku, pouze jedna barva je v modrém odstínu místo bílé. Jinak vše na 100 procent

Odpověď:

Dobrý den Filipe,
barvy nikterak před tiskem neměníme. Problém bude opět v rozdílu mezi barevným nastavením monitoru a tiskárny. Stává se tak, že na svém monitoru můžete vidět barvy v jiných odstínech, než jsou pak ve skutečnosti.
Děkujeme za pochopení

MyCase
Petr Vrzáček 04.02.2020

Kryt je super a jsem spokojený. Jediná věc kterou bych změnil --> pokud se dívám na display vidím bílé okraje krytu. Řešení --> barvit kryt i z vnitřní strany.

Odpověď:

Dobrý den Petře,
děkujeme za podnět k vylepšení. Naše technologie nám zatím bohužel tisk z vnitřní strany krytu neumožňuje.
Děkujeme za pochopení

MyCase
Katerina Stepankova 03.02.2020

Kryt má poměrně nažloutlou barvu...

MyCase
Kamila Bocková 27.01.2020

Opracdu mě velice mile překvapila rychlost vyřízení objednávky. V neděli večer jsem objednala a v úterý ráno jsem měla balíček doma. Moc chválím.

Odpověď:

Dobrý den Kamilo,
rádo se stalo. ;)
Děkujeme za Vaše milá slova a těšíme se na další spolupráci.

MyCase
Lucie Bicková 26.01.2020

Vše perfektní!

MyCase
Lukáš ŠÍRL 20.01.2020

Obal je výborný, jen mi trošičku vadí, ze je kluzký.
Jinak jsem spokojený

MyCase
Zobrazeny položky 31 až 40 z 55 (6 stránek)