4.5
55 recenzí
facebook pinterest Instagram

Hodnocení obchodu

4.5
55 recenzí
34x   
17x   
3x   
1x   
0x   
Kerime Jandová 07.06.2020

Samotné provedeni není špatné, možná moc syté barvy, materiál krytu je dost nepoddajný., takže cena zbytečně vysoká.

Odpověď:

Dobrý den Kerime,
děkujeme za Vaši recenzi.
S barvami je to vždy složitější. Každý monitor má své nastavení a bez speciální kalibrace se snadno stane, že výsledné barvy se neshodují s těmi, které na monitoru vidíte.
Děkujeme za pochopení

MyCase
Soňa Schrötterová 03.06.2020

Kryt je báječný, mám už druhý a naprostá spokojenost, díky :)

Odpověď:

Dobrý den Soňo,
děkujeme za Vaše milá slova.
Doufáme, že budete spokojená i nadále ;).

MyCase
Ondřej Ulvr 31.05.2020

Obrázek byl tmavší než původní, ale zas tolik to nevadí.

Odpověď:

Dobrý den Ondřeji,
mrzí nás, že výsledný dojem kazí jiné barvy obrázku. Problém však většinou vzniká rozdílem mezi barevností na monitoru a skutečnou barevností produktu. To je ovšem problém většiny monitorů a bez speciální kalibrace ho odstranit nelze.
Děkujeme za pochopení

MyCase
Romana Horáková 30.05.2020

Ačkoli to není sranda za 20 korun, je to něco, co mi udělalo naprosto dětskou radost. Potisk je moc hezký, obal vypadá výborně. Kdyby to nebylo tak drahé, nabídla bych to jako službu klientele merchandising je moje úchylka :-)

Odpověď:

Dobrý den Romano,
děkujeme za recenzi, moc rádi rozdáváme radost ;).
Věříme, že cena odpovídá kvalitě krytu, díky níž Vám bude dobře sloužit v celé své kráse po dlouho dobu.
Přejeme spoustu další radosti (nejen) s našimi kryty.

MyCase
Martin Krejsa 29.05.2020

Super rychlé vyřízení v případě nějakého problému velmi rychlá komunikace i přes e-mail za mě BEST

Odpověď:

Dobrý den Martine,
děkujeme za Vaši milou recenzi.
Velmi nás těší, že jste s našimi službami spokojen. ;)

MyCase
Gabriela Matějková 20.05.2020

Vše bylo ok.

MyCase
Radek Kratochvíl 07.05.2020

vše v pořádku

MyCase
Michal Trnka 29.04.2020

Stranka je super - nejlepsi na vsem je ten designer tech obalu. Neni to perfektni graficky nastroj, ale rozhodne 100x lepsi nez ostatni. Moznost videt vyrezy, hybat s fotkou, vrstvit je nad sebe atd je dost dobra. Jedina drobnost co mi chybela je moznost tam nahrat obrazek a zpruhlednit ho (mam treba cernou ikonu na bilem pozadi, ale chtel bych cerveny obal).

Kvalita tisku je za me OK, neni to jako fotka, ale na obal bohate staci.

Jedina vec s kvalitou obrazu - vytistene je to mnohem, mnohem tmavsi nez jsem cekal/chtel. Fotku mam vytistenou na 60x40cm obrazu nebo na A3 kalendari a vypadaji tam mnohem lepe. Takhle se na obrazku ztraci detaily v tmavsich mistech. Prikladam ilustracni fotku (omluvte kvalitu, jen starym telefonem) kde je obal a fotka na monitoru. https://tinyurl.com/y7shnjgz
Pokud to bude mozne, je me kontaktovat s tim, v cem je problem? Klidne i odpoved ve stylu "Je to vlastnost vyrobniho procesu" je dostacujici, priste bych tam nahral fotku vyrazne svetlejsi.

Michal

Odpověď:

Dobrý den Michale,
se zprůhledněním obrázku to není až tak jednoduché. Jedná se o pokročilejší funkci editoru, kdy je potřeba daný obrázek "ořezat". To je však lepší udělat předem v jakémkoliv grafickém editoru a obrázek nahrát ve formátu .png (zachová průhledné pozadí).

Co se barevnosti (tmavosti) týče, tak to je opět trochu složitější. Každý monitor je jinak nastavený a stejně tak každá "tiskárna" je jinak nastavená. Pro dokonalou shodu je potřeba mít speciální kalibraci, která tyto odchylky odstraní.
V případě zájmu o bližší info nás prosím kontaktuje na e-mail: info@mycase.cz.
Děkujeme

MyCase
Hana Čermáková 06.04.2020

Naprostá spokojenost ,vše rychle a spolehlivě vyřizeno

MyCase
Radim Pařík 14.03.2020

Nakupování a tvorba obalu se špatně ovládá z mobilu. Nemám počítač, tak mi to dalo zabrat.

Odpověď:

Dobrý den Radime,
jsme moc rádi, že jste celý proces nakonec zvládnul i v mobilu ;). S tímto problémem toho ovšem moc nenaděláme, mobilní displej je prostě moc malý a prsty přesnost klikání myší při editování obrázku nenahradí. Věříme, že s příštím krytem už Vám to půjde lépe.
Přejeme krásný den

MyCase
Zobrazeny položky 21 až 30 z 55 (6 stránek)