4.5
53 recenzí
facebook pinterest Instagram

Hodnocení obchodu

4.5
53 recenzí
34x   
15x   
3x   
1x   
0x   
Kristýna Růžičková 10.12.2020

Rychlá a pěkná práce, děkuji

MyCase
Filip Novotný 06.12.2020

Dobrý editor, rychlá komunikace s obchodem, rychlé dodání. Jsem spokojený a kryt se bude určitě líbit.

Odpověď:

Dobrý den Filipe,
děkujeme za vaši recenzi.
Přejeme, ať se kryt líbí a dělá radost.

MyCase
Karolina Hrádková 06.12.2020

Case odpovídá návrhu, provedení kvalitní. Materiál pevný a vypadá, že něco vydrží. Celkově spokojenost

Odpověď:

Dobrý den Karolíno,
jsme rádi, že se vám kryt líbí.
Přejeme, ať vám slouží co nejlépe.

MyCase
Veronika Gardošová 04.12.2020

Farba bola trochu iná než na fotke, ktorú som mala ja - tmavohnedá - ale na kryte bola zobrazená ako čierna.

Odpověď:

Dobrý den Veroniko,
rozdíl v barevnosti krytu a vašeho návrhu na monitoru je pravděpodobně způsobený nastavením zobrazování barev, které je u každého nekalibrovaného monitoru trochu jiné.
Děkujeme za pochopení

MyCase
Adéla Boštíková 02.12.2020

Fotografie na krytu je výrazně tmavší.

Odpověď:

Dobrý den Adélo,
bohužel rozdíl v odstínech barev vzniká rozdílným nastavením konkrétního monitoru a tiskárny, který my nedokážeme ovlivnit.
Děkujeme za pochopení

MyCase
Martina Homolová 23.10.2020

Kryt byl krásně zpracovaný, potisk kvalitní.

Odpověď:

Dobrý den Martino,
děkujeme za Vaši recenzi a přejeme, ať Vám kryt dobře slouží.

MyCase
Daniel Závada 14.10.2020

S provedením a rychlostí jsem velmi spokojen, bohužel finální tisk byl barevný trochu jinak, než originální obrázek.

Odpověď:

Dobrý den Danieli,
velmi nás výsledný rozdíl barev mrzí. Jednotlivé barvy se však na různých monitorech mohou zobrazovat rozdílně, pokud monitor není speciálně kalibrovaný.
Děkujeme za pochopení

MyCase
Lucie Gabrhelová 10.09.2020

Větší očekávání

Odpověď:

Dobrý den Lucie,
to nás velmi mrzí. Pokud pro Vás můžeme cokoliv udělat, prosím kontaktujte nás. info@mycase.cz
Děkujeme

MyCase
Helena Černínská 19.08.2020

Kryt vypadal skvěle, úplně stejně jako na obrázku návrhu. Doporučuji

Odpověď:

Dobrý den Heleno,
jsme moc rádi, že jste spokojená.
Přejeme krásný den

MyCase
Anna ČMARADOVÁ 15.08.2020

Kryt je naprosto v pořádku jen moje chyba ze jsem si neurcila co chci za materiál, chtěla jsem silikonovy a přišel mi plastovy. Tak příště si na to musím dát pozor :) jinak fotku tam mám a jsem spokojená

Odpověď:

Dobrý den Anno,
není to vaše chyba. Vyrábíme kryty pouze z odolného polykarbonátu. Silikonové prozatím nenabízíme.
Děkujeme za pochopení

MyCase
Zobrazeny položky 1 až 10 z 53 (6 stránek)